2012: Nou rumb

El dia 7 de març començaré a treballar a l’Hospital d’Olot. Deixo enrere 12 anys viscuts amb una gran satisfacció professional a l’Hospital de Figueres. Estic molt agraït a totes les persones del servei de pediatria i de tota la gent que treballa allà i que fan que l’hospital funcioni: direcció administratius, zeladors, tècnics, infermeres, metges, cuineres i, i, i .... El que realment em va resultar més difícil va ser l’acomiadament de la gent estimada.

Ara m’incorporo, amb màxima il·lusió, al projecte del servei de pediatria d’Olot i comarca, liderat per en Dr. Antoni Foguet. Projecte interessant i amb una visió de futur, just el necessari en aquests anys. Ja no em fa falta anar lluny per a poder desenvolupar les meves tasques professionals.

Fa 16 anys que visc a Olot i considero aquesta ciutat “el meu poble”, lloc on varen néixer els meus fills, ambdós olotins de “naixement”. Cada vegada tornant de Figueres, baixant per l’autopista cap a la ciutat, tenia aquesta dolça sensació de tornar a casa meva. Ara no caldrà agafar el cotxe; a peu o amb la bici. Canvi important en la meva qualitat de vida.

Benvingut, Olot